cover image of Kvantitative Metoder med Relevant Statistik.

Kvantitative Metoder med Relevant Statistik.

Beregninger udført i Excel.

by Kurt Allenberg

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Kendskab til statistik er nødvendigt i forbindelse med planlægning af kvantitative forskningsprojekter, metodeudvikling samt analyse og publicering af resultater. Desuden er kendskab til statistik en betingelse for forståelsen af videnskabelig forskningslitteratur. Denne bog giver i Del 1 et overblik over grundlæggende statistiske begreber og metode med let tilgængelige udregninger uden brug af computer. Del 2 gennemgår et udvalg af procedurer, der leder op til den endelige forsøgsgang, herunder metoder til beregning af stikprøvestørrelser og til kvalificering af dataindsamlingsværktøjer. Del 3 og 4 bearbejder i detaljer tænkte forsøgsresultater fra spørgeskemaundersøgelser og undersøgelser med måledata. Beregninger i Del 2-4 foretages i Excel og inkluderer de hyppigst anvendte test af frekvensdata samt parametriske og nonparametriske måledata. Bogen henvender sig til studerende på en mellemlang videregående uddannelse og på gymnasie niveau.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.3 MB

Kurt Allenberg (Author)

Forfatteren er uddannet på Københavns Universitet i fagkombinationen fysisk aktivitet og kemi efterfulgt af en videregående uddannelse ved University of Minnesota i klinisk forskning, epidemiologi og statistik. Forfatteren har siden 2008 været ans...

More about Kurt Allenberg
Kvantitative Metoder med Relevant Statistik.
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free