cover image of 68 + 50 = 2018

68 + 50 = 2018

Kold tyrker til ungdomsoprørere

by Jes Vestergaard

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De drømte stort i 1968. De ville have mere demokrati, de ville have reel ytringsfrihed, de ville have ligestilling mellem mænd og kvinder, de ville have seksuel frihed, de ville have en mere rimelig indkomstfordeling, de ville ..., de ville ... Og det lykkedes for dem! Men 50 år senere opdager 68-erne pludselig, at det de havde opnået ikke var selvfølgeligheder. Demokratiet var i opløsning, ytringsfriheden truet og indkomstfordelingen var mere skæv end længe. Hvad kunne de gøre? Sætte gang i et senioroprør, støtte op om et nyt ungdomsoprør eller koncentrere sig om de nye serier på Netflix? Kim Petersen besluttede sig til at gøre noget. Hans vagt var ved at være slut, men kunne han stadig nå at "do his bit"? Hvad skulle den bestå i? Politik, aktivisme, projekter?

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Edition:
2
Publication Date:
2019

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 139.9 KB

Jes Vestergaard (Author)

Jes Vestergaard er født i 1947, bor i Aalborg og har læst økonomi, dansk og filosofi på universitetet. Han har tidligere skrevet fem romaner med forskellige temaer: "De røde og de døde" fra 2009 "Lægeroman 2.0" fra 2011 "Os almindelige" fra 2013 "...

More about Jes Vestergaard
68 + 50 = 2018
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free