Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Lawinegevaar is niet het enige dat levens bedreigt in de bergen…
Fraudeonderzoeker Katerina Carter en haar vriend Jace gaan een gezellig weekendje weg naar een huisje in de bergen. De dagen voor kerst zijn immers nog veel romantischer in de juiste omgeving. Bovendien heeft Jace een klus: overdag werkt hij aan de biografie voor een stinkendrijke milieugoeroe terwijl Kat gaat wandelen in de besneeuwde bergen.
Maar dan overlijden er twee milieuactivisten uit de buurt onder verdachte omstandigheden. Kat en Jace moeten de waarheid achterhalen voor er nog meer ongelukken gebeuren. Want de bergen kennen geen genade... en de moordenaar net zomin.


In de eenzame Rocky Mountains passen mensen normaal goed op elkaar, maar een koelbloedige moordenaar denkt daar anders over. En hij komt steeds dichterbij. Iemand wil duidelijk niet dat de waarheid aan het licht komt en doet er alles aan om Kat te dwarsbomen.

Als je van spanning, mysterie en een winterse sfeer houdt, mag je Groene Schijn niet missen! 

thrillers kobo plus, thriller ebooks nederlands, bestseller boeken nederlands, thriller boeken

Publication Details

Publisher:
Slice Publishing
Publication Date:
2018
Series:
Katerina Carter Juridische Thrillers

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 408 KB

Colleen Cross (Author)

Colleen Cross writes bestselling mysteries and thrillers and true crime Anatomy series about white collar crime. She is a CPA and fraud expert who loves to unravel money mysteries.  Subscribe to new release notifications at&nbsp

More about Colleen Cross
Groene schijn
Copy and paste the code into your website.