cover image of Ulvedrengen

Ulvedrengen

by J. B. Sørensen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Ulvedrengen er en beretning om en dreng/teenager der på en løbetur i skoven finder en hundehvalp, hvilket er det første indtryk han får. Men fordi drengen interesser sig for naturen går det næsten med det samme op for ham, at det er en ulveunge. Oven på chokket drengen får, bliver han gode venner med ulveungen. I deres venskab vokser ulveungen sig stor og stærk. Drengen opdager en kriminel bande som bliver enige om at tage livet af ham, fordi deres kriminelle gerning afsløres, hvis han ikke holder mund med det han har set. Her viser venskabet mellem ulv og dreng sig at være umådelig stærkt, og i fællesskab vinder de kampen mod de kriminelle.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 82.8 KB

J. B. Sørensen (Author)

Jeg er bare en almindelig person der ikke kan se hvorfor mange personer ikke følger Skaberens anvisning, til det evige liv, når den står "højt og tydeligt" i Bibelen der er fundamentet i vort kristne samfund.

More about J. B. Sørensen
Ulvedrengen
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free