N=1 (Black Edition)

ebook De biologie en psychologie achter succesvol vetverlies

By Erik Hans Holwerda

cover image of N=1 (Black Edition)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Toegepast psycholoog en ervaringsdeskundige Erik Hans Holwerda gaat met de N=1 Black Edition de vuile dieet- en fitnessindustrie te lijf met een ongelofelijke hoeveelheid wetenschap. Bereid je voor op een openbaring! Mythes worden ontkracht, leugens worden weerlegd en neem een duik in de biologie en psychologie van succesvol vetverlies.

Op zijn reis waar hij van een 108 kilo wegende tiener naar een zieke en anorexia ogende twintiger van 71 kilo ging, heeft hij de praktische kant van succesvol en zelf-saboterend gedrag geleerd.

De opleiding Toegepaste Psychologie leidde hem naar wetenschappelijk onderzoek en de theoretische kant van menselijk gedrag, terwijl zijn vrije tijd grotendeels gespendeerd werd aan het verzamelen en bestuderen van wetenschappelijk onderzoek over vetverlies.

In de N=1 Black Edition verweeft Erik Hans zijn passie en kennis met zijn motiverende, eerlijke en unieke schrijfstijl om zijn doel te behalen: diƫters te redden van de vuile praktijken van de dieet- en fitnessindustrie, zodat zij niet meer onnodig hoeven te lijden.

N=1 (Black Edition)