cover image of Factfulness

Factfulness

by Imma Estany Translator · Imma Falcó Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
FACTFULNESS: redueix l'estrès opinant només quan tinguis clar que els fets et donen la raó.
Quan ens fan preguntes molt senzilles sobre tendències globals –quin percentatge de la població mundial viu en la pobresa extrema; per què està augmentant la població mundial; quantes nenes acaben l'escolaritat...– triem sistemàticament la pitjor resposta. Tan incorrecta que un ximpanzé que elegís qualsevol opció a l'atzar ho faria molt millor que periodistes, banquers d'inversió i premis Nobel.
A Factfulness el professor de salut global i fenomen Global TED Hans Rosling, juntament amb els seus dos col·laboradors de sempre, l'Anna i l'Ola, ens ofereix una explicació nova i radical de per què ens passa això i ens revela els deu instints que distorsionen la nostra perspectiva del món –des de la tendència a dividir el món en dos (nosaltres i ells), a la manera com rebem la informació (guiats per la por) o com percebem l'evolució del món (pensant-nos que la majoria de coses van cada cop pitjor).
El nostre problema és que no sabem què no sabem. Fins i tot les nostres hipòtesis es basen en prejudicis inconscients.
Resulta que el món, tot i les seves imperfeccions, és un lloc molt millor del que ens pensem. Però si ens passem la vida preocupats per tot en lloc de fer-nos una imatge del món basada en fets, podem perdre la capacitat de centrar-nos en els problemes que realment ens amenacen.
Estimulant i revelador, ple d'anècdotes divertides i d'històries commovedores, Factfulness és un llibre urgent i essencial que canviarà la teva manera de veure el món.

Publication Details

Publisher:
La Campana Editorial
Imprint:
La Campana
Publication Date:
2018

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 3.3 MB

Imma Estany (Translator)

Hans Rosling va ser metge, professor de salut global i un prestigiós educador públic. Va assessorar l'Organització Mundial de la Salut i la UNICEF i va ser cofundador de Metges sense Fronteres a Suècia i de la Gapminder Foundation. Els seus TED Ta...

More about Imma Estany
Factfulness
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free