N=1 (White Edition)

ebook Vetverlies door te eten en drinken wat je wilt, wanneer je wilt zonder te sporten

By Erik Hans Holwerda

cover image of N=1 (White Edition)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Toegepast psycholoog en ervaringsdeskundige Erik Hans Holwerda begeleidt je in deze korte en praktische gids door de N=1 methode, zodat dit je laatste en plezierigste vetverlies avontuur wordt. De methode is gebaseerd op de wetenschap van biologie en psychologie. Hierdoor kun je je levensstijl compleet aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Voor jou betekent dit minder beperkingen, frustraties en teleustellingen dan bij welke andere dieetmethode dan ook.

Op zijn reis waar hij van een 108 kilo wegende tiener naar een zieke en anorexia ogende twintiger van 71 kilo ging, heeft hij de praktische kant van succesvol en zelf-saboterend gedrag geleerd.

De opleiding Toegepaste Psychologie leidde hem naar wetenschappelijk onderzoek en de theoretische kant van menselijk gedrag, terwijl zijn vrije tijd grotendeels gespendeerd werd aan het verzamelen en bestuderen van wetenschappelijk onderzoek over vetverlies.

Met N=1 verweeft Erik Hans zijn passie en kennis met zijn motiverende, eerlijke en unieke schrijfstijl om zijn doel te behalen: diƫters te redden van mislukte dieetpogingen en hun het laatste en plezierigste vetverlies avontuur ooit te laten ervaren, zodat zij eindelijk hun welverdiende streef 'look' kunnen behalen.

N=1 (White Edition)