cover image of Celebració cristiana, miniatures teologicolitúrgiques

Celebració cristiana, miniatures teologicolitúrgiques

EMAUS

by Xabier Basurko Ulizia

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Amb motiu dels 50 anys que ha acomplert la revista Missa Dominical, la col·lecció Emaús ha volgut recuperar els escrits de quatre dels seus col·laboradors més signifi catius, dins la secció "Última pàgina" daquesta publicació. Els articles de Xabier Basurko, Joaquim Gomis, Juan Martín-Velasco i Pere Tena han estat editats simultàniament en quatre volums. La lectura correlativa duns articles escrits al llarg de més de vint anys per quatre reconeguts autors de caràcter i trajectòria ben diferent, que es complementen perfectament, esdevé un fresc excel·lent de la recepció de la litúrgia del Concili Vaticà II a casa nostra. Posen en relleu, amb llibertat, uns encerts i reptes, ben vigents, de la forma de celebrar lEucaristia dominical de les nostres comunitats cristianes. Xabier Basurko sap posar paraules a moltes de les inquietuds dels cristians: explica el perquè de les coses, lorigen de determinades tradicions, la teologia que hi ha al darrere de gestos i símbols, la relació del llenguatge cristià amb la cultura del nostre món. Una mirada àmplia i oberta, ecumènica i gens clerical.

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2018
Series:
EMAUS

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB

Xabier Basurko Ulizia (Author)

Xabier Basurko (Mutriku, 1937) és professor emèrit de teologia i litúrgia en el Seminari de Sant Sebastià, a la Universitat de Deusto, en el centre dEstudis Teològics de Pamplona i a la Facultat de Teologia de Vitoria-Gasteiz. Entre les seves publ...

More about Xabier Basurko Ulizia
Celebració cristiana, miniatures teologicolitúrgiques
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free