cover image of Celebració cristiana, el nucli de la vida

Celebració cristiana, el nucli de la vida

EMAUS

by Joaquim Gomis Sanahuja

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Amb motiu dels 50 anys que ha acomplert la revista Missa Dominical, la col·lecció Emaús ha volgut recuperar els escrits de quatre dels seus col·laboradors més signifi catius, dins la secció "Última pàgina" daquesta publicació. Els articles de Xabier Basurko, Joaquim Gomis, Juan Martín-Velasco i Pere Tena han estat editats simultàniament en quatre volums. La lectura correlativa duns articles escrits al llarg de més de vint anys per quatre reconeguts autors de caràcter i trajectòria ben diferent, que es complementen perfectament, esdevé un fresc excel·lent de la recepció de la litúrgia del Concili Vaticà II a casa nostra. Posen en relleu, amb llibertat, uns encerts i reptes, ben vigents, de la forma de celebrar lEucaristia dominical de les nostres comunitats cristianes . Joaquim Gomis, fundador de la revista Missa Dominical, aporta en aquestes planes la seva proximitat, bon humor i inquietud per la senzillesa, autenticitat i vinculació amb la vida, de les nostres celebracions litúrgiques.

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2018
Series:
EMAUS

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1 MB

Joaquim Gomis Sanahuja (Author)

Joaquim Gomis (Barcelona, 1931-2013) va estudiar teologia a la Universitat Pontifícia de Salamanca i a la Universidad Gregoriana de Roma. La seva estada a Roma va coincidir amb la mort de Joan XXIII i amb el Concili Vaticà II, cosa que va marcar d...

More about Joaquim Gomis Sanahuja
Celebració cristiana, el nucli de la vida
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free