cover image of Celebració cristiana, amb passió i esperança

Celebració cristiana, amb passió i esperança

EMAUS

by Juan Martín Velasco

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Amb motiu dels 50 anys que ha acomplert la revista Missa Dominical, la col·lecció Emaús ha volgut recuperar els escrits de quatre dels seus col·laboradors més significatius, dins la secció "Última pàgina" daquesta publicació. Els articles de Xabier Basurko, Joaquim Gomis, Juan Martín-Velasco i Pere Tena han estat editats simultàniament en quatre volums. La lectura correlativa duns articles escrits al llarg de més de vint anys per quatre reconeguts autors de caràcter i trajectòria ben diferent, que es complementen perfectament, esdevé un fresc excel·lent de la recepció de la litúrgia del Concili Vaticà II a casa nostra. Posen en relleu, amb llibertat, uns encerts i reptes, ben vigents, de la forma de celebrar lEucaristia dominical de les nostres comunitats cristianes . En els escrits de Juan Martín Velasco, convergeixen un pensament de gran fi nor espiritual, un teòleg profund i competent, un esperit obert i en diàleg amb la societat contemporània, i un home de sensibilitat i fidelitat a lEsglésia.

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2018
Series:
EMAUS

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 1 MB

Juan Martín Velasco (Author)

Juan de Dios Martín Velasco, nascut a Santa Cruz del Valle (Àvila) el 1934, és prevere diocesà de Madrid. A la seva diòcesi va ser rector del Seminari (1977-1987) i director de lInstitut Superior de Pastoral durant 16 anys. Doctor en Filosofia a L...

More about Juan Martín Velasco
Celebració cristiana, amb passió i esperança
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free