cover image of Comptant núvols

Comptant núvols

by Nuria Pradas Andreu Author · Vergés Bó,Elisenda Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
La Maria té dinou anys i està enfonsada. Mesos enrere, en un accident de cotxe, el seu nòvio va morir i ella gairebé hi va perdre la vida; ara decideix passar lestiu amb la seva àvia al poblet on estiuejava quan era petita, quan se sentia feliç simplement comptant núvols. Malgrat la seva tristesa, el retrobament amb els amics de la infantesa li anirà calant com un bàlsam més eficaç que totes les teràpies a les quals sha sotmès. I sense voler-ho, sense adonar-sen, torna a enamorar-se. Però la vida té un estrany sentit de lhumor, i el conflicte esclata en un triangle amorós ple de ressentiments.

Publication Details

Publisher:
Edebé (Ediciones Don Bosco)
Imprint:
edebé
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 4.8 MB

Nuria Pradas Andreu (Author)

Núria Pradas va néixer a Barcelona el 1954. De sempre ha sentit passió per la lectura. El 1980 es va llicenciar en Filologia Catalana i va començar a impartir classes de Llengua i Literatura en escoles i instituts. Ben dhora el teatre es va creuar...

More about Nuria Pradas Andreu
Comptant núvols
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free