cover image of Het Rojas Dossier

Het Rojas Dossier

by Pierre Monteagudo Author · Luc Wyn Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Boekbeschrijving
Dit is het verhaal van een wonderkind genaamd Hector Rafael, dat op basis van zijn ijzeren wil om tegenslag te overwinnen, een vooraanstaande NASA-astrofysicus en belangrijke wetenschapper werd bij de komst van de mens op de maan. Tijdens de Koude Oorlog stelde astrofysicus H├ęctor R. Rojas aan het ministerie van Buitenlandse Zaken een wetenschappelijk samenwerkingsproject voor tussen Venezuela en de Verenigde Staten om kennis te democratiseren en de wetenschap te onderwijzen die destijds op de Latijns-Amerikaanse en Europese universiteiten bekend was. Wat gebeurde er daarna? De feiten zijn verborgen gebleven achter een mantel van mysterie en geheimhouding, tot vandaag. Wat was de beslissing van Het Agentschap? Wat deden de betrokken regeringen? Wat zegt de door Kissinger ondertekende memo? Dompel jezelf onder in dit fascinerende verhaal en ontdek de oplossing van het raadsel.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 232 KB
  • Open EPUB eBook 230.5 KB

Pierre Monteagudo (Author)

Biografie van de auteur Pierre Monteagudo werd geboren in een familie van onderzoekers van wetenschappelijke verschijnselen. In zijn studententijd in het middeleeuwse dorp Aguilar de Campo, in Palencia (Spanje), ontwikkelt hij zijn passie voor sch...

More about Pierre Monteagudo
Het Rojas Dossier
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free