cover image of Bonden Micke

Bonden Micke

Kossor på rymmen · Sagan om Bonden Micke

by Karolina Sörman

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Det har blivit sommar på Nygård och Bonden Micke har som vanligt mycket att göra på gården. Men när telefonen ringer och grannen berättar att hans kossor är på rymmen, är katastrofen nära. Då gäller det att ha hjälpsamma vänner som kan samarbeta. Kvigorna på Tingskullen har tagit sig ut från sin hage och simmar runt i badviken. Det är lågvatten och staketet står därför uppe på stranden och inte ute i vattnet, som det brukar. Bonden Micke bygger ut staketet, Karin och Veterinär Jessica tar hand om de förrymda kvigorna. Ute på en ö i vattnet, har två kossor blivit kvar. Hur ska Bonden Micke lösa det här? En oväntad hjälp från en superhjälte, hunden Vegas, löser till slut problemet.

Publication Details

Publisher:
Duetto Förlag
Publication Date:
2018
Series:
Sagan om Bonden Micke

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 7.7 MB

Karolina Sörman (Author)

Karolina Sörman har hittills gett ut sex barnböcker, varav "Kossor på rymmen" är den femte i serien om Bonden Micke på Nygård. Författaren inspireras av livet på landet och böckerna baserar sig på verkliga händelser och karaktärer. Böckerna illust...

More about Karolina Sörman
Bonden Micke
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free