cover image of Rere les passes dels templers

Rere les passes dels templers

La veritable història de l'ordre del Temple en terres catalanes

by Ramon Sarobe

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

La història dels templers a Catalunya, els monjos guerrers que van néixer al segle XII per defensar Terra Santa.

Aquest és un llibre sobre els templers a Catalunya, els famosos frares guerrers de les croades, que desaparegueren de la història deixant una estela de llegendes, rondalles i misteris. Però aquest no és un llibre sobre misteris, és un llibre sobre veritats. A través de les seves pàgines el lector anirà descobrint diversos aspectes de l'orde del Temple, alguns d'ells inaudits, que l'ajudaran a fer-se una idea força assenyada de qui van ser en realitat aquests homes.

Així, veurem els seus inicis modestos, quan l'orde dels Pobres Cavallers de Crist va ser fundat a Jerusalem l'any 1120; sabrem qui van ser els seus patrocinadors, i també els seus detractors; examinarem el seu dia a dia, les seves vestimentes i el seu armament; sabrem com combatien i en quants fets d'armes van estar; quins eren els seus temors, els seus orgulls i les seves esperances; els veurem viatjar i establir-se a terres catalanes; contemplarem com es van extingir en unes jornades èpiques i a la vegada tràgiques; i, finalment, examinarem amb cura els fets que han portat a parlar d'una llegenda dels templers.

En definitiva, seguirem els templers, anirem rere les seves passes, guaitant-los i observant-los per saber, no només qui eren, sinó també com eren.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
ROSA VENTS
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 903.1 KB

Ramon Sarobe (Author)

Ramon Sarobe (Barcelona, 1971) és llicenciat en Història Medieval per la Universitat de Barcelona. Ha exercit d'arxiver i participat en la catalogació de diversos fons documentals medievals i moderns dels arxius catalans. Ha publicat diversos llib...

More about Ramon Sarobe
Rere les passes dels templers
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free