Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Pluk de lach

by Ilse Ruijters

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

'Daar stonden we dan heupwiegend te dansen en vol overgave te sjansen met andere single vrouwen. Mijn zus ging in tijgersluip over de grond, wat niet echt verleidelijk was, maar des te vermakelijker. En ik versierde de helft van de mannelijke aanwezigen letterlijk met een lintje – ook al niet zo'n geslaagde happening.'

Van 2010 tot en met 2018 publiceerde schrijfster Ilse Ruijters columns in Almere Vandaag en Almere DEZE WEEK. In deze bundel zijn de mooiste, grappigste en ontroerendste verzameld. Openhartig vertelt Ilse over haar zoektocht naar geluk. Over haar echtscheiding en haar happy single-schap (of nou ja, ze heeft zo haar momenten), over opnieuw verliefd worden en het mooiste kindje van de wereld krijgen – absoluut objectief gezien, uiteraard. O, en ze schrijft over haar leven als schrijfster en hoe dat soms anders uitpakt dan verwacht.

Publication Details

Publisher:
Ilse Ruijters
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read
  • Adobe EPUB eBook 400.4 KB
Pluk de lach
Copy and paste the code into your website.