Warhol Worm

ebook Nederlandse Editie · Parallel Universe List

By I. D. Oro

cover image of Warhol Worm

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

De campagneslogan van president Pyromaniac, 'Make America Deplorable Again' belooft een nieuwe gruwelijke golf van anti-intellectualisme, boekverbranding, gecensureerde internettoegang en het einde van het onderwijs voor de massa. Een beangstigende nieuwe 2018 Grondwet van Verenigde Staten beëindigt onze Bill of Rights aangezien vrijheid van meningsuiting, religie en de pers verboden zijn.

Irmina een zeventienjarige uit Durango, Colorado is een deskundige hacker. Mysterieuze brieven komen van een braakliggend terrein. Irmina ontmoet een controversiële groep hackers die verschillende ideeën hebben over hoe ze het verlies van hun printmateriaal aan de kwaadaardige Book Burning Centres kunnen bestrijden. Een van hen wil vreedzame maatregelen proberen, terwijl een ander dodelijke kracht wil gebruiken.

De leider van een hackergroep geeft Irmina opdracht om de nucleaire codes te stelen, terwijl hij Irmina's familie bedreigt als ze weigert. Irmina staat voor een moeilijke beslissing om haar familie te redden van schade. Het krijgen van de nucleaire codes van president Pyromaniac zal niet gemakkelijk zijn.

Warhol Worm