cover image of Harry Potter och Det fördömda barnet Del ett och två

Harry Potter och Det fördömda barnet Del ett och två

Det officiella manuskriptet till West Enduppsättningen · Harry Potter

by J. K. Rowling Author · John Tiffany Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Det har alltid varit svårt att vara Harry Potter, och det är inte mycket enklare nu när han är en överarbetad anställd på trolldomsministeriet, make och pappa till tre skolbarn.

Medan Harry brottas med ett förflutet som ständigt gör sig påmint, måste hans son Albus slåss mot ett arv han aldrig velat ta del av. Det förflutna och dåtiden smälter samman på ett olycksbådande sätt, och både far och son blir varse den obekväma sanningen: Ibland kommer mörkret från platser man inte väntat sig.

Boken baseras på en ny originalberättelse av J.K. Rowling, John Tiffany och Jack Thorne. Teatermanuset till Harry Potter och Det fördömda barnet gavs först ut som en "repetitionsutgåva" till världspremiären av uppsättningen i London sommaren 2016. Pjäsen har fått fantastiska recensioner från såväl kritiker som publik, och manuset blev direkt en bestseller över hela världen. Denna slutgiltiga version av manuset innehåller även extramaterial, som Harry Potters familjeträd och en tidslinje över alla de saker som hänt i den magiska världen till och med Harry Potter och Det fördömda barnet.

Publication Details

Publisher:
Pottermore Publishing
Publication Date:
2018
Series:
Harry Potter

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 6.3 MB
  • Adobe EPUB eBook 6.3 MB

J. K. Rowling (Author)

J.K. Rowling är författaren till de mång- faldigt prisbelönta böckerna om Harry Potter, böcker som slagit alla rekord. De är älskade av läsare över hela världen, serien har sålt över 450 miljoner exemplar, översatts till 78 språk oc...

More about J. K. Rowling

Creators

Author :
Jack Thorne
Author :
J. K. Rowling
Author :
John Tiffany
Translator :
Lena Fries-Gedin
Translator :
Jessika Gedin
Harry Potter och Det fördömda barnet Del ett och två
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free