cover image of Întoarcerea pe Pământ

Întoarcerea pe Pământ

Aventurile lui Azakis și Petri · Danilo Clementoni--Aventurile lui Azakis și Petri

by Danilo Clementoni Author · Monica Diaconu Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
*** BEST SELLER ***

VOLUMUL 1/3
Eram pe drumul de întoarcere. Trecuse doar un an din anii noștri solari de când fusesem obligați să părăsim în grabă planeta, dar pentru ei, trecuseră 3600 de ani pământeni. Oare ce vom găsi?

Nibiru, a douăsprezecea planetă a sistemului nostru solar, avea o orbită extrem de eliptică și retrogradă, care este mai mare decât a celorlaltor. De fapt, o rotație completă în jurul Soarelui durează aproximativ 3600 de ani. Locuitorii săi, profitând de șansa oferită de această abordare ciclică, au făcut vizite sistematice de sute sau mii de ani, influențând, de fiecare dată, cultura, cunoștințele, tehnologia și chiar evoluția rasei umane. Strămoșii noștri le-au spus în multe feluri, dar poate denumirea care-i reprezintă cel mai bine a fost dintotdeauna cea de "zei". Azakis și Petri, doi locuitori prietenoși ai acestei planete ciudate aflați la bordul navei spațiale Theos, se întorc pe Pământ pentru a recupera o încărcătură misterioasă și de valoare care a fost uitată în timpul vizitei anterioare. O poveste captivantă și amuzantă, plină însă de suspans, având unele reinterpretări, posibil devastatoare, ale evenimentelor istorice.

PUBLISHER: TEKTIME

Publication Details

Publisher:
Tektime
Publication Date:
2018
Series:
Danilo Clementoni--Aventurile lui Azakis și Petri

Format

  • OverDrive Read 523.5 KB
  • Adobe EPUB eBook 521.1 KB
  • Open EPUB eBook 515 KB
Întoarcerea pe Pământ
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free