We want your feedback!
Click here
cover image of Computercode Cthulhu

Computercode Cthulhu

by Tais Teng

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Cyberpunk meets Cthulhu!
'Stoor niet Cthulhu's slaap! Want hij die doden uit hun graf oproept en de worm berooft, hij die het gezelschap van lijkenknagers verkiest boven dat van soepele maagden: zijn slaap kàn zoet zijn en onbezorgd. Doch hij die Cthulhu heeft aanschouwd in al Zijn onmetelijke vreemdheid, hij zal in zoete dromen rusten nimmer meer...'
De Necronomicon is één en ondeelbaar. Rampspoed komt over hen die slechts fragmenten overschrijven, want het is dooraderd met kloppende runen die als bloedbanen door de woorden stromen en naar compleetheid streven.
In een toekomst waar de wereld half in puin en as ligt en waar mensen vertrouwen op kunstmatige intelligenties, is de Necronomicon extra gevaarlijk. Wat staat er in het goed beveiligde Cthulhu-bestand?
Een roman over een nabije toekomst die geraffineerde satire vermengt met de mythische verschrikkingen van H.P. Lovecraft.

Publication Details

Publisher:
Tais Teng
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 1.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB

Tais Teng (Author)

Tais Teng is a pseudonym for a Dutch fantasy and science fiction writer, illustrator and sculptor. His real name is Thijs van Ebbenhorst Tengbergen and he was born in 1952 in The Hague. Tais Teng has written more than a hundred books for both adul...

More about Tais Teng
Computercode Cthulhu
Copy and paste the code into your website.