cover image of Teresa de Lisieux

Teresa de Lisieux

En el cor de l'Esglèsia: la meva vocació · EMAÚS

by Carlos Ros Author · centre De Pastoral Litúrgica Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
A ningú no va sorprendre que la Teresa, la novena filla duns pares que vivien intensament la seva fe, abracés, com quatre de les seves germanes, la vida religiosa. Òrfena de mare des de molt petita, amb catorze anys va decidir ingressar al Carmel, cosa que va requerir un permís extraordinari. La seva perseverància, la seva senzillesa, la capacitat de trobar Déu en les petites coses, la confiança en el Pare tot i les dificultats familiars, la seva dimensió missionera, lacceptació de la malaltia i de la pròpia mort, que va ocórrer el 1897, als 24 anys dedat, la van portar a la canonització el 1925 i a ser declarada doctora de lEsglésia el 1997.

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2018
Series:
EMAÚS

Format

  • OverDrive Read 1.1 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.1 MB

Carlos Ros (Author)

Carlos Ros, en aquesta biografia de Teresa de Lisieux, ens aproxima a la seva vida familiar, al seu context històric i a la seva espiritualitat. Carlos Ros, prevere del bisbat de Sevilla, escriptor, llicenciat en Filosofia i Teologia per Comillas ...

More about Carlos Ros
Teresa de Lisieux
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free