cover image of Els presidents dels Estats i de Govern

Els presidents dels Estats i de Govern

The United States Presidents and Government In Catalan

by Nam Nguyen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

L'objectiu presidents dels Estats Units i el Govern de és omplir la teva ment amb el coneixement històric simple i per ajudar a qualsevol persona interessada en història americana i aprendre sobre el nostre govern. Cadascun dels nostres Presidents ha deixat la seva empremta en la història dels Estats Units, en la vida del poble nord-americà i la gent de tot el món.

El llibre electrònic és fàcil d'usar, refrescant i es garanteix que sigui emocionant i és un excel·lent recurs per començar una mica del seu coneixement històric amb Els presidents, Les Primeres Dames, El Poder Executiu, el Poder Legislatiu, el Poder Judicial, la Constitució més breu fons d'Amèrica, La història dels nadius americans, Moviment pels Drets de la Dona, La història de nord-americans d'origen xinès amb el Cens 2010 mostra els asiàtics estan més ràpida - Creixent Grup Raça, El Moviment de Dret Civil i cadascun dels estats amb bandera.

Els presidents dels Estats i de Govern l'ajudarà a allà on vagi; és una eina de referència ràpida i fàcil per a l'escola primària, escola secundària, preparatòria, llicenciatura, estudiants de postgrau i la població en general que vulgui comprovar cap a fora!

Només recorda una cosa que l'aprenentatge mai s'atura! Llegir, llegir, llegir! I escriure, escriure, escriure!

Un agraïment a la meva meravellosa dona Bet (Griffo) Nguyen i els meus fills increïbles Taylor Nguyen i Ashton Nguyen per tot el seu amor i suport, sense el seu suport emocional i ajuda, cap d'aquestes educatius idioma eBooks, àudios i vídeos seria possible.

Breu fons d'Amèrica, Els presidents, Les Primeres Dames, El Poder Executiu, el Poder Legislatiu, el Poder Judicial, la Constitució, La història dels nadius americans, Moviment pels Drets de la Dona, La història de nord-americans d'origen xinès amb el Cens 2010 mostra els asiàtics són més ràpids —creciente Race Group, El Moviment de Dret Civil, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Califòrnia, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Geòrgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, Nova Hampshire, Nova Jersey, Nou Mèxic, Nova York, Carolina del nord, Dakota del Nord, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, Carolina del Sud, Dakota del Sud , Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Washington DC, Virgínia Occidental, Wisconsin i Wyoming.

Publication Details

Publisher:
Nam Nguyen
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 3.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 3.7 MB
Els presidents dels Estats i de Govern
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free