We want your feedback!
Click here
cover image of Amerika Syarikat Presiden dan Kerajaan

Amerika Syarikat Presiden dan Kerajaan

The United States Presidents and Government In Malay

by Nam Nguyen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Amerika Syarikat Presiden dan Kerajaan yang matlamat adalah untuk mengisi minda anda dengan pengetahuan sejarah yang mudah dan untuk membantu sesiapa yang berminat dalam Sejarah Amerika dan belajar tentang kerajaan kita. Setiap Presiden kami telah meninggalkan nya kesan ke atas sejarah Amerika Syarikat, terhadap kehidupan rakyat Amerika dan orang-orang di seluruh dunia.

EBook ini adalah mudah untuk digunakan, menyegarkan dan dijamin menarik dan merupakan sumber yang sangat baik untuk memulakan beberapa pengetahuan sejarah anda dengan The Presiden, Wanita-wanita, Cawangan Eksekutif, Cawangan Perundangan, Cawangan Kehakiman Perlembagaan ditambah ringkas latar belakang Amerika, The sejarah orang asli Amerika, Hak Pergerakan Wanita, Sejarah Cina Amerika dengan 2010 Banci menunjukkan orang Asia yang paling cepat - Berkembang Race Kumpulan, Pergerakan Hak Sivil dan setiap negeri yang mempunyai bendera.

Amerika Syarikat Presiden dan Kerajaan akan membantu anda di mana sahaja anda pergi; ia adalah alat rujukan yang cepat dan mudah untuk sekolah rendah, sekolah menengah, sekolah tinggi, sarjana muda, pelajar siswazah dan penduduk umum yang anda mahu menyemak!

Hanya ingat satu perkara bahawa pembelajaran tidak pernah berhenti! Baca, Baca, Baca! Dan Tulis, Tulis, Tulis!

A terima kasih kepada isteri saya indah Bet (Griffo) Nguyen dan anak-anakku yang menakjubkan Taylor Nguyen Nguyen dan Ashton untuk semua kasih sayang dan sokongan mereka, tanpa sokongan emosi dan bantuan, tiada seorang pun daripada ini bahasa pendidikan eBooks, audio dan video akan menjadi mungkin.

Latar belakang ringkas mengenai Amerika, The Presiden, Wanita-wanita, Cawangan Eksekutif, Cawangan Perundangan, Cawangan Kehakiman, Perlembagaan, Sejarah asli Amerika, Hak Pergerakan Wanita, Sejarah Cina Amerika dengan 2010 Banci menunjukkan orang Asia adalah yang paling pesat -Growing Race Kumpulan, Pergerakan Hak Sivil, Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota , Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, Washington DC, West Virginia, Wisconsin, dan Wyoming.

Publication Details

Publisher:
Nam Nguyen
Publication Date:
2015

Format

  • OverDrive Read 3.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 3.7 MB
Amerika Syarikat Presiden dan Kerajaan
Copy and paste the code into your website.