cover image of Blauwdruk voor Thuisonderwijs

Blauwdruk voor Thuisonderwijs

by Amy Knepper Author · Angelique Hersman Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Voordat je een huis bouwt, heb je plannen nodig. Je hebt een BLAUWDRUK nodig. Blauwdruk voor Thuisonderwijs is voor ouders die thuisonderwijs geven, van alle filosofieën en stijlen, die op zoek zijn naar een betere manier om hun tijd, energie en geestelijke gezondheid in de loop van het schooljaar te behouden. Breng jij je schooldagen door met het zoeken naar ontbrekende ingrediënten voor wetenschappelijke experimenten? Heb je het gevoel dat je constant achterloopt, of dat je niet genoeg doet, vergeleken met andere mensen die je kent? Het hoeft niet zo te zijn. Blauwdruk voor Thuisonderwijs is een vriendelijke, humoristische gids voor het plannen van je schooljaar. Nog voordat je zelfs maar een blik werpt op een kalender zul je ontdekken waarom je thuisonderwijs geeft, enkele van de beschikbare onderwijsfilosofieën en lesmethoden verkennen, en doelen stellen die rekening houden met de realiteit van jouw leven. Tegen de tijd dat je klaar bent, zul je alle hulpmiddelen en materialen hebben, die je nodig hebt voor een heel jaar thuisonderwijs, afgestemd op de echte wereld waar jij in leeft. Blauwdruk voor Thuisonderwijs heeft voor zowel beginners als ervaren thuisonderwijsveteranen iets te bieden, en zit boordevol praktische adviezen en verhalen van mensen in de loopgraven van het thuisonderwijs.

Publication Details

Publisher:
Park Day Publishing
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 303.8 KB
  • Adobe EPUB eBook 303.8 KB
  • Open EPUB eBook 299.5 KB

Amy Knepper (Author)

Amy Knepper is een levenslange leerling, die ervan geniet om anderen te helpen leuke en gratis materialen te vinden om hun lessen mee aan te vullen. Ze is de auteur van Blauwdruk voor Thuisonderwijs: Hoe kun je een jaarplanning voor thuisonderwijs...

More about Amy Knepper
Blauwdruk voor Thuisonderwijs
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free