We want your feedback!
Click here
cover image of Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi

Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi

Volumul II al Epopeei Sabia Zeilor · Sabia Zeilor

by Anna Erishkigal

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

În zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Pământului. Un singur bărbat s-a înălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim încă și astăzi...

Doborât pe Pământ fără a avea vreo amintire din trecut, Colonelul Forţelor Speciale Angelice, Mikhail Mannuki'ili, nu are altă alegere decât să se integreze în satul Ninsiannei. Dar fiul Căpeteniei, Jamin, este hotărât să îl alunge. Atunci când cunoştinţele sale legate de tehnologie se dovedesc a fi inutile într-o cultură din Epoca de piatră, Mikhail este confruntat cu o alegere dificilă: să îşi încheie misiunea? Sau să rămână în Assur, cu Ninsianna?

Cât despre Ninsianna, ultimul lucru pe care şi-l doreşte este să se întoarcă în Assur. Atunci când încetează să mai primească viziuni, însă, tatăl ei insistă că el ar fi Alesul- până la urmă, ea este doar o femeie! Cea-Care-Este i-a promis o fărâmă din Rai. Dacă Mikhail nu îşi poate aminti cum să ajungă acolo, atunci ţine de ea să descopere semnificaţia profeţiei.

Între timp, în ceruri, Lucifer face o înţelegere cu Shay'tan. Această înţelegere va sfârşi prin a provoca un război galactic, purtat chiar până la porţile Assurului.

Epopeea „Sabia Zeilor" continuă în volumul al II-lea: Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi.

Această carte NU este o creaţie cu caracter religios!

*

Ordinea de citire a "Sabia zeilor":
—Eroi de Demult: Episodio 1x01 (o nuvelă)
—Sabia Zeilor
—Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi
—Fructul interzis (în curând)

*

Limba română, cărți românești - Romanian language, Romanian edition, Romanian books

Publication Details

Publisher:
Seraphim Press
Publication Date:
2018
Series:
Sabia Zeilor

Format

  • OverDrive Read 2.6 MB
  • Adobe EPUB eBook 2.6 MB
Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi
Copy and paste the code into your website.