We want your feedback!
Click here
cover image of Cantar em fa feliç

Cantar em fa feliç

Vivències, recerca i reflexions de la directora del Cor Geriona

by Imma Pascual

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Aquest llibre és un viatge per la trajectòria vital i musical de l'Imma Pascual, pianista, cantant, pedagoga i directora del Cor Geriona. A través d'aquest recull de vivències desgranarem els profunds beneficis que genera la pràctica de la música, el cant i, d'una manera molt especial, el cant coral. Per a l'autora, la música és una forma de vida, un mitjà d'expressió incomparable i alhora una font de satisfacció i de benestar. Molts de nosaltres, de manera intuïtiva, hem tingut la convicció que el cant pot ser una font de salut i una activitat que ens permet viure una vida millor. Ara, gràcies a un recorregut amè que passarà revista pels estudis en aquest camp realitzats fins a dia d'avui, el lector podrà corroborar que la dita que afirma que qui canta el seu mal espanta té una base científica, demostrada una vegada i una altra. Així, ens adonarem que el cant és una eina útil i propera per aconseguir el benestar de tothom, sense límits d'edat, bagatge o aptituds. El cant coral desgranat a través de la història de la música, de les descobertes científiques i de les experiències d'una persona inquieta, professional i incansable, vinculada a la música des de la infància.

Publication Details

Publisher:
Cossetània Edicions
Publication Date:
2018

Format

  • OverDrive Read 785.6 KB
  • Adobe EPUB eBook 785.6 KB

Imma Pascual (Author)

Imma Pascual Freixas (la Bisbal d'Empordà, 1971). La música és imprescindible per a la seva felicitat des de la infantesa. Pianista, cantant i directora de cors, amb una gran vocació per la pedagogia musical. Comença a exercir com a professora als...

More about Imma Pascual
Cantar em fa feliç
Copy and paste the code into your website.