cover image of Lemmenlaiva s/s Rolfsborg

Lemmenlaiva s/s Rolfsborg

Sylvin ja Uunon tarina

by Niilo Kalsi

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
S/S Rolfsborg kertoo kahden nuoren, ylikonemestari Uuno Kalsin ja Sylvi Syrjäsen tarinan, joka alkoi höyrylaiva s/s Rolfsborgin matkalla. Se kertoo rakkaudesta, kaipauksesta , luopumisen tuskasta, jälleennäkemisen riemusta, sitkeästä työstä ja selviytymisen losta. Kertomus kulkee Sydänhämeestä Urjalasta ja Vesilahdelta Karjalaan Kurkijoelle, Pälkjärvelle,Värtsilään ja Sortavalaan ja maailman merille. Kertomus valottaa paitsi Sylvin ja Uunon, myös heidän sukujensa historiaa. Tuohon tarinaan mahtuvat nälkävuosien painajaiset, muutot kauaksi kotoa ja merten taa , 1920 -luvun musertavan laman tuskat, kolmen sodan kauhun hetket, evakkomatkat ja viimein rauhan vuodet.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 29.2 MB
  • Adobe EPUB eBook 29.2 MB

Niilo Kalsi (Author)

Niilo Kalsi , FK harrastaa kirjoittamisen lisäksi lukemista, tekemistä ja joutenoloa Iisveden Kolikkoinmäen kylässä. Puuhailuun kuuluu myös puutarhanhoito, veneily ja kehitysmaatyö. Kokemusta on kertynyt lukuisista Afrikan maista. s/s Rolfsborg on...

More about Niilo Kalsi
Lemmenlaiva s/s Rolfsborg
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free