cover image of Déu creador

Déu creador

EMAUS

by ÁNgel Cordovilla Pérez Author · centre De Pastoral Litúrgica Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Creador del cel i de la terra. Així ens referim a Déu els cristians cada vegada que resem el Credo. Aquesta és una afirmació fonamental de la nostra fe, i val la pena deturar-nos per aprofundir en el seu significat. ¿Què significa "crear del no-res"? ¿Per què ens ha creat Déu? ¿Quina és la seva relació amb nosaltres? ¿Quina és la funció de Jesucrist en l'obra de la creació? ¿I l'Esperit? I, anant a un tema inqüestionablement difícil, ¿com s'explica la presència del mal en la creació? I encara podríem allargar més les qüestions: ¿Què significa que Déu continua present acompanyant la seva creació, és a dir, què significa afirmar la providència de Déu per a nosaltres? I encara, ¿què hem de pensar dels miracles?

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2017
Series:
EMAUS

Format

  • OverDrive Read 1.3 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.3 MB

ÁNgel Cordovilla Pérez (Author)

L'autor d'aquest llibre, reconegut teòleg, ens guia per aquests temes i ens ajuda a descobrir la riquesa de la fe cristiana i allò que aporta a les nostres vides. Ángel Cordovilla (Salamanca 1968) és prevere de la diòcesi salmantina. Doctor en teo...

More about ÁNgel Cordovilla Pérez
Déu creador
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free