Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Rennot ipanat

Opas lasten tietoiseen rentoutukseen

by Sanna Stenroos

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Rennot ipanat on vanhemmille ja lasten parissa työskenteleville suunnattu selkeä opas lasten rentoutuksesta ja tietoisuustaidoista. Hippunen teoriaa ja iso läjä toimivia, helposti toteutettavia harjoituksia niin rauhallisille kuin vilkkaillekin lapsille. Elämän kiire ulottuu nykyään myös lasten maailmaan. Mukavat harrastukset voivat muuttua uuvuttaviksi, jos ei muista levätä tarpeeksi. Vain levossa aivot ja keho keräävät voimavarojaan. Nykyajan ylivirikkeellisessä maailmassa luontainen kyky rentoutua ei ole enää itsestäänselvyys ja hermoston liian pitkä ylivirittyneisyys saattaa aiheuttaa mm. stressiä, unihäiriöitä ja masennusta. Aikuisille on tarjolla monenlaista opasta elämän ja stressin hallintaan, mutta harva osaa tai haluaa käyttää aikuisille suunniteltuja harjoituksia lapsille. Tietoinen tapa pysähtyä ja rentoutua auttaa kuitenkin myös lasta ja on kullanarvoinen voimavara tulevaisuuden haasteissa. Tähän tarpeeseen Rennot ipanat-opas esittelee selkeitä lapsille ja lapsenmielisille suunnattuja rentoutusharjoituksia.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 652.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 652.2 KB

Sanna Stenroos (Author)

Sanna Stenroos on koulutettu rentoutusohjaaja, joka on ohjannut aikuisten ja lasten rentoutustunteja. Lasten rentoutustunteja Suomessa ensimmäisten joukossa järjestänyt Stenroos näpytteli koulutuksensa ja työkokemuksensa pohjalta markkinoilta puut...

More about Sanna Stenroos
Rennot ipanat
Copy and paste the code into your website.