cover image of Heksenschool--Boek 1

Heksenschool--Boek 1

Voor meisjes van 9-12 jaar

by Katrina Kahler Author · Angelique Hersman Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Boeken voor meisjes van 9 tot 12 jaar: Stel je voor dat je 11 jaar bent en ontdekt dat je een heks bent! Voor Charlotte was dit een enorme verrassing! Ze had geen idee dat haar moeder een heks was en ze stond op het punt om toegelaten te worden op de meest prestigieuze Heksenschool ter wereld. In het begin was ze angstig, maar toen ze nieuwe vrienden en geweldige leraressen ontmoette, en bijzondere, magische belevenissen meemaakte... begon ze van de school te houden. Dit mooie nieuwe boek van Katrina Kahler neemt je mee op een magische reis. Je zult van Charlottes nieuwe vriendinnen gaan houden, zelfs Alice is onderhoudend. Maar wanneer Charlotte het pad van Margaret Montgomery kruist, gebeuren er slechte dingen... Je zult genieten van de spanning en drama. Een perfect boek voor meisjes van 9 tot 12 jaar!

Publication Details

Publisher:
Kc Global Enterprises Pty Ltd
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 4 MB
  • Adobe EPUB eBook 4.1 MB
  • Open EPUB eBook 4.1 MB

Katrina Kahler (Author)

Katrina Kahler is een succesvolle auteur van een aantal series, waaronder Dagboek van Julia Jones, Heksenschool, Mind Reader, The Secret, Dagboek van een Paardenmeisje, Twins en Julia Jones De Tienerjaren. Ze woont in het mooie Noosa in Australië ...

More about Katrina Kahler
Heksenschool--Boek 1
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free