cover image of Muru ja Puru

Muru ja Puru

Satu lapsille ja aikuisille

by Tuija Kuha Author · Risto Rekola Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Muru on neliapiloiden kukkiessa syntynyt lumivalkoinen otus, joka nuolee turkkinsa putipuhtaaksi kuusi kertaa päivässä. Pikimusta ja takkuturkkinen Puru on syntynyt takatalvella eikä juuri puhtaudestaan piittaa. Pyöreät ovat muodot kummallakin, mutta kaikki muu on erilaista. Silti ne ovat ystäviä, arvostavat ja täydentävät toisiaan. Yhteishenki on vankkumaton: "Muru sekä Puru, poissa pysyy suru!" Muru ja Puru seikkailevat kesät talvet. Ne kohtaavat retkillään metsän ja veden asukkaita kuten nälkäisen Aaro-hauen, kalasääksi Havukka-ahon, sinikettu Reporangan, kärpäsrouva Hannan ja hirvi Turvallisen. Ne tutustuvat myös vihreisiin marsilaisiin, joilla on ikuisen elämän resepti - mutta huolivatko Muru ja Puru sen lahjaksi? Vaarojakin on. Pöyhkeä Kuukyy katselee karhunkallon silmäkuopasta kumppanusten puuhia pahat mielessään. Onneksi Murulla ja Purulla on omat aivan erityiset keinonsa puolustautua! Muru ja Puru on jännittävä satu lapsille, mutta aikuisillekin on tarjolla omat oivalluksen hetkensä.

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 4 MB
  • Adobe EPUB eBook 4 MB

Tuija Kuha (Author)

Tuija Kuha on espoolainen runoilija. Häneltä on julkaistu kaksi runoteosta: Sielunmyötäinen nahka sekä Valon halkeamia.

More about Tuija Kuha

Risto Rekola (Author)

Risto Tapani Rekola on hollolalainen kirjailija. Häneltä on julkaistu palindromiteokset Taasko hoksaat!, Ikävää, väki ja Naaraan. Hänen teoksensa Ikävää, väki esittelee 9000 palindromia eri kielillä aihepiireittäin ja aakkosjärjestyksessä.

More about Risto Rekola

Karoliina Tapiovaara (Author)

Kirjan kansi ja kuvitus on Karoliina Tapiovaaran. Karoliina on 16-vuotias taidelukiolainen ja hän on opiskellut kuvataiteita jo 10 vuoden ajan.

More about Karoliina Tapiovaara
Muru ja Puru
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free