Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid

ebook Deel 1

By Lyudmila Ananieva

cover image of Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Dit boek biedt u: 1. Geneeskundige eigenschappen van essentiële oliën en hun helpende werking 2. Cosmetische eigenschappen 3. Recepten voor huisgemaakte cosmetica met essentiële oliën.
Essentiële oliën zijn van groot belang voor de cosmetica. Door middel van plantaardige/fruitachtige oliën is het mogelijk om een reeks aan dermatologische problemen op te lossen. De meest gevarieerde cosmetische procedures worden uitgevoerd met behulp van essentiële oliën, omdat ze een bacteriële invoed hebben op de conditie van huid, haar en nagels.Bij veroudering vraagt de huid meer voeding en hydratatie; alsook bescherming tegen de invloed van zon, wind en vrieskoude. Het is beter om geleidelijk aan om te schakelen naar essentiële oliën voor de verzorging van het gelaat en lichaam, en dat tegelijkertijd. Ook kunnen ze handig zijn voor preventieve behandeling tegen diverse ziekten.
PUBLISHER: TEKTIME
Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid