cover image of De Engel van Mons

De Engel van Mons

Mysterieus BelgiĆ«, #4 · Mysterieus België

by Patrick Bernauw

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Hillary zit op een bank in het Waalse stadje Mons. In de schaduw van een oude kastanjeboom heeft hij een afspraak met een meisje op wie hij al tien jaar wacht. Welk verband is er tussen het mysterieuze meisje en een krantenartikel van zijn vader, de beroemde schrijver Arthur Machen, over de Engelen van Mons? Dat magische schimmenleger zou in 1914 gevochten hebben aan de zijde van de Engelsen. 'Ik heb ze verzonnen,' zegt Arthur Machen. 'Wij hebben ze met onze eigen ogen gezien,' beweren veteranen van de Grote Oorlog. Hillary hoopt dat het meisje eindelijk opheldering kan brengen.

Een fascinerende zoektocht naar de waarheid achter een verhaal, dat uitgroeide tot één van de grootste mythes van de Groote Oorlog. 

Publication Details

Publisher:
Everstory Books
Publication Date:
2014
Series:
Mysterieus België

Format

  • OverDrive Read 420.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 443.6 KB

Patrick Bernauw (Author)

Patrick Bernauw is de auteur van - voornamelijk - historische "faction" thrillers, zowel voor volwassenen als voor jongeren. Hij is ook scenarist en producent van moord- en stadsspelen in de reeks Mysterieus België, redacteur en uitgever van het ...

More about Patrick Bernauw
De Engel van Mons
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free