cover image of Fortalesa digital

Fortalesa digital

by Dan Brown Author · Mar Albacar Morgo Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Quan el sofisticat superordinador de la NSA –l'agència d'intel·ligència més poderosa del món— intercepta un codi que és incapaç de desxifrar, haurà de recórrer a la seva criptògrafa més qualificada, la Susan Fletcher. Fletcher descobrirà una cosa que farà trontollar les més altes esferes de poder: un intricat codi que si arribés a fer-se públic podria provocar el desastre més gran de la història dels serveis d'intel·ligència dels Estats Units. 

Atrapada en una espiral de secrets i mentides, Fletcher vol salvar l'agència en què creu, però, traïda per totes bandes, aviat s'adona que haurà de lluitar no tan sols pel seu país sinó també per la seva vida. Una batalla per la supervivència, una carrera crucial per destruir una creació saviesa increïble que amenaça l'equilibri mundial per sempre.

Un thriller trepidant i vertiginós que transporta els lectors des dels carrers de Sevilla o els gratacels de Tòquio fins al cor d'un dels organismes més secrets del món. La primera novel·la de Dan Brown.

Publication Details

Publisher:
Grup 62
Imprint:
Columna CAT
Publication Date:
2013

Format

  • OverDrive Read 642.2 KB
  • Adobe EPUB eBook 642.2 KB

Dan Brown (Author)

Dan Brown ha vendido más de 200 millones de ejemplares de su obra en todo el mundo y sus libros han sido traducidos a 56 idiomas. Ha sido el autor número 1 en The New York Times con las novelas El código Da Vinci, Inferno, El símbolo perdido, Ánge...

More about Dan Brown
Fortalesa digital
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free