cover image of Konceptet innovativ matchningstjänst för fast egendom

Konceptet innovativ matchningstjänst för fast egendom

Fastighetsförmedling på ett enkelt sätt

by Matthias Fiedler

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
I den här boken förklaras ett revolutionerande koncept för en världsomfattande matchningsportal för fast egendom (app – applikation) med beräkning av dess avsevärda omsättningspotential (miljarder euro), som integreras i ett program för fastighetsmäklare med fastighetsvärdering (biljoner i omsättningspotential).Detta gör det möjligt att på ett effektivt och tidsbesparande sätt förmedla kommersiell och privat egendom, för egen användning eller uthyrning. Detta är framtiden för innovativ och professionell fastighetsförmedling för alla fastighetsmäklare och fastighetsspekulanter. Fastighetsmatchning fungerar i så gott som alla länder och till och med landsövergripande.

Publication Details

Publisher:
Matthias Fiedler
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 1.4 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.4 MB

Matthias Fiedler (Author)

In 2011 I conceived and developed the idea described here for an innovative real estate matching process. Since 1998 I have been involved in the real estate business (including real estate brokerage, buying and selling, assessing, rental, and prop...

More about Matthias Fiedler
Konceptet innovativ matchningstjänst för fast egendom
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free