cover image of Roihu

Roihu

Runoja elämästä

by Arja-Liisa Mäenpää

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Tämän esikoiskokoelman runot ovat syntyneet eletyn ja koetun elämän monien kokemusten inspiraatiosta. "Kaikessa persoonallisuudessaan runot ovat viiltävän kauniita, polttavan universaalisia. Kaikki eivät sen tyyppisestä runoudesta pidä, joistakin se on naivia, joistakin liian paljastavaa, joistakin vanhanaikaista jne., mutta minä pidän ja luulen että suuri joukko muita lukijoita. He tulevat kokemaan ne vahvasti ja siirtämään ne omaan elinpiiriinsä ja omiin kohtaloihinsa." "Luulen, että yleisösi tulee olemaan varttuneempaa ja kokeneempaa, runosi nousevat lentoon elämänkokemuksen karttuessa. Eivät he lue niitä elämänkertana vaan sovituksina omaan maailmaansa, haaveisiin, toiveisiin, elettyyn ja elämättä jätettyyn, surulliseen ja iloiseen, niin nopeasti menneeseen ja haihtuvaan."

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2017

Format

  • OverDrive Read 416 KB
  • Adobe EPUB eBook 416 KB

Arja-Liisa Mäenpää (Author)

Runoilija on jyväskyläläinen hammaslääkäri ja suurperheen äiti, joka on lapsesta asti kirjoittanut. Monen kymmenen hiljaisen vuoden jälkeen elämä on lahjoittanut aikaa kirjoittaa runoiksi tunteita ja ajatuksia, joita ei muutoin ääneen sanota.

More about Arja-Liisa Mäenpää
Roihu
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free