cover image of Il·lustres execrables

Il·lustres execrables

La part fosca dels personatges més idolatrats de la humanitat

by Malcolm Otero Author · Santi Giménez Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Una selecció de 50 personatges cèlebres que han passat pel programa Via Lliure del cap de setmana de RAC1, en la secció de Malcolm Otero i Santi Giménez dedicada a elogiar la mala reputació de la gent, descobrir els clarobscurs de personatges que han estat fonamentals per a la humanitat escrivint, actuant, composant, fent esport... i que són idolatrats.

Malcolm Otero i Santi Giménez no suporten els ídols. Poden admirar, però amb el fre de mà posat.

Com deia Billy Wilder, ningú no és perfecte, i en aquest llibre tots dos periodistes ens descobreixen que una cinquantena dels personatges més il·lustres de la humanitat també han estat execrables. El seu nivell va de premis Nobel cap amunt, i hi destaquen addiccions, poc respecte per la propietat privada (lladres), agressors, violents, racistes, envejosos, trepes... Tot i així, els autors els admiren perquè són el pilar que ha construït el paisatge cultural de la nostra vida.

El simple fet de ser famós, però, no dóna dret a entrar a la categoria d'il·lustre execrable. No hi són els famosos que ja cauen malament i les fellonies dels quals ja han estat escampades arreu.

Malcolm Otero i Santi Giménez es converteixen en detectius de la història i ens parlen de primeres espases mundials -dels quals no s'ha explicat mai tota la veritat- d'una manera mordaç, irònica i amb brillants cops d'enginy i d'humor, que arrossegarà els incondicionals del programa i un públic àvid d'entreteniment.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
B de Books
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 4.4 MB
  • Adobe EPUB eBook 4.5 MB

Malcolm Otero (Author)

Malcolm Otero va néixer a Barcelona el 1973, el mateix dia de la fundació del Barça, però uns quants anys després. Va ser culer a Madrid i sempre ha estat un entusiasta dels llibres i els bars. Per salvaguardar el seu fetge, va decidir dedicar-se ...

More about Malcolm Otero

Santi Giménez (Author)

Santi Giménez en una broma del destí, va néixer el Dia Mundial de l'Estalvi del 1968. La Caixa d'Estalvis de la Diputació li va obrir una llibreta, però mai no li va regalar un calendari. Normalment, escriu sobre futbol (ara al diari AS), fet que ...

More about Santi Giménez
Il·lustres execrables
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free