cover image of De slangenvrouw

De slangenvrouw

Verhalen van Eibor Risoklany

by Johanna Lime

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

De Slangenvrouw is een verhaal dat zich afspeelt op Laskoro, een van de vijf planeten bij Atlas uit de verbeeldingswereld van de fantasyboeken 'Schimmenschuw' en de daarop volgende trilogie 'De vergeten vloek' van Johanna Lime.
Dit verhaal past naast een hoofdstuk uit deel 2 van de trilogie, Sluimerend vuur.
De zestienjarige Jasmin Hara is een wees uit Hichiatah. Ze is dolgelukkig wanneer ze een baan aangeboden krijgt op een sinaasappelplantage, waar ze als plukster terecht kan. Ze schrikt als er tijdens haar werk een slang op haar af komt, maar weet het dier met haar magie af te weren. Dan blijkt echter dat iedereen vreselijk bang is voor een Slangenvrouw, zoals vrouwen met magie worden genoemd. Ze is aan haar baas overgeleverd die vrouwen als handelswaar beschouwt. Wat zal haar lot zijn?

Publication Details

Publisher:
Johanna Lime
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2017
Series:
Verhalen van Eibor Risoklany

Format

  • OverDrive Read 374.3 KB
  • Adobe EPUB eBook 380.5 KB

Johanna Lime (Author)

Johanna Lime Marjo Heijkoop en Dinie Boudestein schreven sinds hun kindertijd samen dagboeken van personages. Hun voorliefde voor fantasy en sciencefiction ontwikkelde zich tot het bouwen van een eigen fantasiewereld. Op 1-11-2011 besloten ze same...

More about Johanna Lime
De slangenvrouw
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free