We want your feedback!
Click here
cover image of Recepten

Recepten

Slowcooker-- Slowcooker Recepten, Slowcooker Maaltijden, Slowcooker Kookboek

by Jason Allan Author · Luc Wyn Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tijdsgebrek is een veeel voorkomend excuus voor mensen die weigeren zelf te koken. But wat als je dit probleem kon vermijden?
Neem een beetje tijd om dit boek te lezen en tijdsgebrek zal nooit meer een probleem zijn! Slowcooker koken is de perfecte oplossing voor elke drukbezette person.
Slowcooker Maaltijden: De Heerlijkste Maaltijden voor Drukbezette Mensen zal U op weg helpen om te begrijpen hoe gemakkelijk en snel het kan zijn om een vullende, gezonde en smakelijke schotel tot leven te brengen waarvan heel uw familie zal houden.
Het boek zal uitleggen hoe U heel snel een heleboel schotels kan bereiden:
•Slowcooker Ontbijt Recepten
•Slowcooker Soep Recepten
•Slowcooker Vegetarische Recepten
•Slowcooker Vlees Recepten
Laat Jason U alles aanleren wat er te weten is over slowcooker koken – een nieuwe, leuke en snelle manier om een glimlach op het gezicht van uw geliefden tevoorschijn te brengen wanneer etenstijd eraan komt! Heerlijke recepten zoals slowcooker honing sesam kip wachten op U – en voor dessert , probeer misschien het slowcooker appel kaneel vruchtengebak uit.
U zal niet geloven dat U kon hebben gedacht dat koken moeilijk en tijdrovend was! Slowcooker Stort Maaltijden: De heerlijkste Stort Maaltijden voor Drukbezette Mensen zal U leren hoe bijzondere maaltijden te bereiden zonder andere delen van Uw leven hoeven op te offeren om tijd te vinden om te koken.
Dit aanbod is even heerlijk als de slowcooker cake recepten die U in het boek zal vinden...
Scroll nu en schaf Uw eigen exemplaar aan door op de BUY knop te klikken!
Extreem korte voorbereidingstijden – Verzeker Uzelf de voorbereidingstijden vermeld aan het begin van elk recept in acht te houden
Beginnersboek – Elke stap die U dient te nemen voor de bereiding van elk maal in dit boek is eenvoudig uitgelegd.
Family recepten – De

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 162 KB
  • Adobe EPUB eBook 162 KB
  • Open EPUB eBook 159.4 KB

Jason Allan (Author)

Mijn naam is Jason. Ik ben een deeltijdse kok. Ik maak reeds een lange tijd slowcooker recepten. Ik weet wat ze smakelijker maakt. Ik woon in Texas en heb meer dan vijf boeken geschreven over slowcooker. Blijf op de hoogte want ik zal er nog meer ...

More about Jason Allan
Recepten
Copy and paste the code into your website.