cover image of Arbres i espiritualitat

Arbres i espiritualitat

EMAUS

by Josep Gordi Serrat

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Aquestes pàgines parlen del paper dels arbres en diferents cultures i religions per tal de mostrar l'important protagonisme que han tingut en el nostre passat i que els ha convertit en un símbol d'abast mundial que apareix en les imatges de moltes institucions polítiques, educatives, sanitàries i ambientals. La mirada que l'autor ens ofereix se centra en els vincles més emocionals i espirituals que s'han establert entre les diferents civilitzacions i els arbres. Després d'un ampli repàs històric, trobem un capítol titulat 'Arbres, folklore i literatura', dedicat a fer un senzill tast dels estrets vincles entre els arbres i la literatura. I finalment entrem en el darrer capítol, titulat 'Comunicar-se amb els arbres', que constitueix la part més propositiva d'aquest llibre, ja que el seu objectiu és fornir-nos d'unes senzilles eines per acostar-nos als arbres des d'una altra mirada, molt més emocional i amorosa.

Publication Details

Publisher:
Centre de Pastoral Litúrgica
Publication Date:
2016
Series:
EMAUS

Format

  • OverDrive Read 8.3 MB
  • Adobe EPUB eBook 8.3 MB

Josep Gordi Serrat (Author)

Josep Gordi i Serrat (Mollet del Vallès, 1959) és professor de Geografia Física a la Universitat de Girona i autor de diverses publicacions divulgatives sobre la relació entre natura i espiritualitat. Coordina el curs de postgrau Significats i Val...

More about Josep Gordi Serrat
Arbres i espiritualitat
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free