We want your feedback!
Click here
cover image of Selène

Selène

by Valerio Dalla Ragione Author · Jannie Meijer Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Een wereld die zich meerdere malen heeft hersteld en hervormd op basis van een classicisme in verval. Een zwakke maatschappelijke integriteit en een verdrag leggen al eeuwenlang de banden vast tussen de stadstaten die ongeschonden uit de oorlog zijn gekomen: Redui en Eyodasmi. In het zesde millennium, te midden van een gecompliceerde, fragiele menselijkheid, verlaten vier studenten hun geboortestad om hun opleiding te vervolgen in de culturele hoofdstad van die tijd. De levens van de vier vrienden worden verstoord en op de kop gezet door maatschappelijke onlusten en ideologische opstanden. Het leidt tot acties waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze er ooit voor zichzelf en de hen omringende wereld verantwoording voor zouden moeten afleggen. Het optimisme en het vertrouwen in de kennis en het eigen kunnen tonen zich nu in heel hun bedrieglijke werkelijkheid. Waarom de laagste misdaden als hoogste verdienste worden beschouwd, blijft in het ongewisse, beteugeld in de woorden en dialogen van de hoofdpersonen.

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2017

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 277 KB
  • Adobe EPUB eBook 277 KB
  • Open EPUB eBook 275 KB

Valerio Dalla Ragione (Author)

Geboren in 1995 in Toscane, Italië. Na het gymnasium verhuisde Valerio Dalla Ragione naar Kopenhagen waar hij economie studeert. Selène is zijn eerste roman en werd in Italië uitgegeven in 2015. Selène is een korte, distopische sciencefictionroman...

More about Valerio Dalla Ragione
Selène
Copy and paste the code into your website.