cover image of Villakoirakvartetti

Villakoirakvartetti

365 koira-aiheista tarinaa

by Anne Elise Seppänen

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Tämän teoksen kirjoittaja on kulttuurintutkija, äiti, sijaisäiti, isoäiti ja koirankasvattaja. Villakoirakvartetti 365 koira-aiheista tarinaa kertoo koiraperheen arjesta omakohtaisia kokemuksia, sattumuksia, satuja, loruja, runoja ja myös yleistä koiratietoutta. Kirja seuraa villakoirakvartetin elämää lähes kolmen vuoden ajan. Teos pohjautuu katraastaan in-nostuneen emännän päiväkirjamerkintöihin, tieteellisiin ja taiteellisiin lähteisiin. Teosta kuvittaa opiskelija Nea Niini-vuon piirrokset ja koiraisäntä Juhani Seppäsen valokuvat. Akka ja ukko ymmärtävät paitsi koirien myös lasten tarpeita. Villakoirakvartetti -teos on suunnattu lapsille ja paloiteltu 365 tarinaksi vaikka iltasaduksi. Joulukuun 24 päivää on rakennettu joulukalenteriksi. Antoisia elämyksiä!

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 13.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 13.7 MB

Anne Elise Seppänen (Author)

Olen Tampereen yliopistosta valmistunut filosofian tohtori ja yhteiskuntatieteen maisteri. Olen tottunut ilmaisemaan itseäni kirjallisesti. Varsinaisen työurani olen kuitenkin tehnyt Tampereen kaupungin lastensuojelun perhehoitajana. Aloitin sijai...

More about Anne Elise Seppänen
Villakoirakvartetti
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free