Atlantisz

ebook Szövetség

By Paul Hut

cover image of Atlantisz

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

− Gondolom van valami tervük is. − szúrta közbe rosszat sejtve Paul.

− Természetesen, és minden nagyképűség nélkül mondhatom, zseniálisan egyszerű. − jelent meg egy önelégült mosoly Martinez arcán. − Maguk megkeresik az egyik csoportot, amíg mi a távolból figyelünk, majd lecsapunk az önöket megtámadó gyanútlan banditákra, és kiszedjük belőlük a megbízóik nevét. Aztán már nincs is más dolgunk, mint visszakövetni a nyomokat egészen a forrásig.

− Ez valóban szuper terv. De mondja, a kiagyalóját ugye már kezelik? − Paul meg sem lepődött a felesége válaszán, mert abban a fiataloktól olyannyira irigyelt telepatikus kapcsolat nélkül is biztos volt, hogy ekkora ökörség hallatán, Elaine képtelen lesz féken tartani a nyelvét.

− Belátom, elég sok a bizonytalansági tényező, viszont ennél többet jelenleg nem tudunk tenni. − válaszolt szenvtelenül Martinez. − Végül is, hátha szerencsénk lesz!

− Azonban, bármekkora őrültségnek hangzik, a lényegen nem változtat. A mi célunk teljesül, ha eljutunk a Pan paniscusig − fejtette ki a véleményét hangosan Rob, miközben fürkésző tekintettel nézte Martinezt. − Már csak attól tartok, hogy esetleg maga ver át minket, és a végén ugyanúgy áldozatok leszünk.

− Szerintem pedig, ezt a kockázatot vállalniuk kell! − viszonozta a pillantását rezzenéstelenül az ügynök.

− Akkor, bizonyítsa a segítségét, azzal, hogy megmutatja a csoport körülbelüli helyét! − ajánlotta Paul.

− Mivel mi is a Pan paniscust találtuk kézenfekvőbbnek, a misztikus Atlantisz, vagy a szétszóródott Misszionáriusok helyett, a terepjáróba bekészítettük Afrika, és azon belül a Salonga nemzeti park részletes térképet. Habár az adatok nem a legfrissebbek, mivel az internet szétesése óta eltelt pár évtized, de az afrikai helyzetekből kiindulva nem hiszem, hogy olyan sok változástól kellene tartaniuk... mindenesetre, ha pontos tájolásra nem is, vázlatos helymeghatározásra nyugodt szívvel használhatják. Az autó pedig a csendőrség épülete előtt várja önöket... sok szerencsét! − zárta rövidre a beszélgetést Martinez, és magára hagyva a meglepett társaságot, egyszerűen kisétált a szobából.

Available to buy

Atlantisz
New here? Learn how to read digital books for free