Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

När dimmorna lättar

En berättelse om utmattning och uppvaknande

by Lena Katarina Grahn

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Vad händer när allting rämnar? Vem är du om alla dina yttre skal skulle falla? Finns det något kvar när allt slutat snurra? Efter många år av stress, depressioner och sjuklig oro går den före detta gymnasieläraren och rektorn in i väggen. Under det år som följer präglas hennes tillvaro av utmattning och mentala processer på vägen mot tillfrisknande. Hon tar sin tillflykt till skogen för att hitta lugn och få ro i själen, men upptäcker också en annan verklighet, med sådant hon för länge sedan glömt. Uppgiven och trött börjar hon utforska de nya upplevelserna och möts av bekantskaper med en trygghet och kärlek hon länge saknat. Det blir början på en spännande dialog med annorlunda perspektiv och en möjlighet att prioritera om för att må bättre. Vågar du lita på att det finns mer än det som syns med blotta ögat? Vågar du tänka tanken att du själv är mycket större och mer kraftfull än du någonsin anat? Vågar du ta steget inåt - till din egen kärna - för att bli den du själv och omvärlden behöver för mer ljus och glädje? Vägen till uppvaknande och ett harmoniskt liv ligger kanske närmare än du trott?

Publication Details

Publisher:
Books on Demand
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 512.4 KB
  • Adobe EPUB eBook 512.4 KB

Lena Katarina Grahn (Author)

Lena Katarina Grahn är leg. gymnasielärare, fd rektor och författare. Hon arbetar som enhetschef inom äldreomsorgen. Under en sjukskrivning för utmattningssyndrom upptäckte hon sin förmåga att se in i andra dimensioner och att genom kanalisering k...

More about Lena Katarina Grahn
När dimmorna lättar
Copy and paste the code into your website.