We want your feedback!
Click here
cover image of La Lila

La Lila

La Lila

by Eduard Estivill Author · Montse Domènech Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Coneix a la Lila!

Hola! Sóc la Lila! I saps què? Cada dia del món he de llevar-me per anar... a l'escola! I no sols això, també he de vestir-me (jo soleta!), esmorzar i rentar-me la cara... Sembla molt avorrit, oi? Doncs fins i tot m'ho passo bé, encara que no m'ho puc saltar ni un dia!

Aquest llibre no només és una diversió per als nens, sinó que també és un instrument didàctic per als pares. Inclou un quadern pedagògic redactat pel Dr. Estivill i la Montse Domènech, que recull els dubtes i preguntes més freqüents sobre els hàbits i l'educació dels més petits.

Publication Details

Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Imprint:
BEASCOA
Publication Date:
2012
Series:
La Lila

Format

  • OverDrive Read 3.7 MB
  • Adobe EPUB eBook 3.7 MB

Eduard Estivill (Author)

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta ...

More about Eduard Estivill

Montse Domènech (Author)

Es licenciada en Pedagogía y Psicología Infantil por la Universidad de Barcelona y trabaja en atención psicopedagógica en niños y jóvenes. Forma parte de un conjunto musical. Es autora, en colaboración con su marido Eduard Estivill, de una serie d...

More about Montse Domènech
La Lila
Copy and paste the code into your website.