Meet Libby. Learn more here
We want your feedback!
Click here
Cover Image

Zuhanás előtt

by Noah Hawley

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Mar​tha's Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal. 

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki? 

Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas. 

A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.

 

 •  

  "Izgalom, tragédia és egy szégyenteljes médiahisztéria története. Mestermű." - Publisher's Weekly

  "Történet a szakadékról a feltevések és az igazság között és az emberekről, akik belezuhannak ebbe a szakadékba. Katartikus..."  - Wall Street Journal

  "Elvarázsolta a szívünket és az eszünket is." - New York Post

  "Tökéletes konstrukció, tökéletes történetmesélés." - Book Reporter

 • Publication Details

  Publisher:
  PublishDrive
  Imprint:
  21. Század Kiadó
  Publication Date:
  2016

  Format

  • OverDrive Read 1.8 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.8 MB
  Zuhanás előtt
  Copy and paste the code into your website.