cover image of Zuhanás előtt

Zuhanás előtt

by Noah Hawley

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Subjects

Egy ködös nyári éjszakán magánrepülőgép száll fel az Egyesült Államok keleti partvidékéhez tartozó Mar​tha's Vineyard-szigetről New York felé, fedélzetén tizenegy utassal. 

Tízen a felső tízezer tagjai, a tizenegyedik egy nem túl jelentős festő. Tizenhat perccel az indulás után a gép az óceánba zuhan. A katasztrófát ketten élik túl: Scott Burroughs, a festő és a gépen utazó médiamogul négyéves kisfia. Burroughsnak sikerül a lehetetlen: partra úszik a gyerekkel. Ott aztán belekerül a nyomozás és a médiahisztéria kettős forgatagába. De vajon véletlenül zuhant-e le a gép? Vagy a befolyásos embereket szándékosan gyilkolta meg valaki? 

Noah Hawley thrillere napok alatt felkerült a sikerlistákra. A történet nem csak az olvasók, de a kritikusok közt is egyöntetű sikert aratott, mert a szenvedélyes összecsapások nagy gonddal és alapossággal megrajzolt szereplők között zajlanak le. A könyv letehetetlenül izgalmas. 

A szerzőt milliók ismerik szerte a világon, Ő a több földrészen is rendkívüli sikert aratott Fargo filmsorozat sokszorosan díjnyertes írója. Díjai közt ott az Emmy és a Golden Globe díjak. A zuhanás előtt filmjogait a Sony Pictures vásárolta meg.

 

 •  

  "Izgalom, tragédia és egy szégyenteljes médiahisztéria története. Mestermű." - Publisher's Weekly

  "Történet a szakadékról a feltevések és az igazság között és az emberekről, akik belezuhannak ebbe a szakadékba. Katartikus..."  - Wall Street Journal

  "Elvarázsolta a szívünket és az eszünket is." - New York Post

  "Tökéletes konstrukció, tökéletes történetmesélés." - Book Reporter

 • Publication Details

  Publisher:
  21. Század Kiadó
  Imprint:
  21. Század Kiadó
  Publication Date:
  2016

  Format

  • OverDrive Read 1.8 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.8 MB
  Zuhanás előtt
  Copy and paste the code into your website.
  New here? Learn how to read digital books for free