cover image of Explorări în enigmatic

Explorări în enigmatic

Vol 2

by Dan Corneliu Braneanu

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Dan Corneliu Brăneanu este un nume de referință în cercetarea enigmelor și mistrelor spiritului și materiei. Cunoscut publicului larg mai ales ca redactor-șef al revistei Magazinul parapsihologic și prin studiile dedicate sculpturilor megalitice din Carpații României, cunoștințele lui Brăneanu acoperă o plajă largă de domenii neortodoxe, din a căror metode și idei directoare extrage concluzii adesea surprinzătoare.Explorări în enigmatic vol. II continuă miniseria care va cuprinde retrospectiva publicisticii lui Dan Corneliu Brăneanu, întregită cu note și materiale inedite, sub îngrijirea editorială a mai tânărului său discipol, Vlad-Ionuț Musceleanu.Cititorului i se pun la dispoziție studiile de o viață ale unui om, prin care nu se oglindesc doar persoana autorului și rezultate individuale ci, poate chiar mai important, mediul pe alocuri ermetic din care acesta provine.

Publication Details

Publisher:
Editura Cartea preferata
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 356 KB
  • Adobe EPUB eBook 372.3 KB

Dan Corneliu Braneanu (Author)

Din motive obiective(dl. Braneanu a decedat la inceputul anului 2017), al IV-lea volum din "Explorari in enigmatic" nu va mai aparea.

More about Dan Corneliu Braneanu
Explorări în enigmatic
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free