cover image of Harry Potter ja liekehtivä pikari

Harry Potter ja liekehtivä pikari

Harry Potter Series, Book 4 · Harry Potter

by J. K. Rowling Author · Olly Moss Other

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

"Koetuksia on kolme; ne ovat tasavälein kouluvuoden mittaan, ja niissä koetellaan ottelijoita monin eri tavoin...heidän taikataitojaan—urheuttaan—päättelykykyään—ja tietenkin kykyään pärjätä vaaratilanteissa."

Kolmivelhoturnajaisia ollaan järjestämässä Tylypahkassa. Kisaan kelpaavat mukaan vain yli 17-vuotiaat velhot, mutta se ei estä Harrya haaveilemasta kisan voitosta. Kun liekehtivä pikari paljastaa kurpitsajuhlassa turnauksen osallistujat, Harry saa hämmästyksekseen kuulla olevansa yksi valituista. Häntä odottavat kuolemaa uhmaavat haasteet, lohikäärmeet ja pimeän velhot, mutta parhaiden ystäviensä, Ronin ja Hermionen, avulla Harry voi vielä selvitä hengissä!

Publication Details

Publisher:
Pottermore Publishing
Publication Date:
2016
Series:
Harry Potter

Format

  • OverDrive Read 1.5 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.5 MB

J. K. Rowling (Author)

J.K. Rowling is the author of the record-breaking, multi-award-winning Harry Potter novels. Loved by fans around the world, the series has sold over 500 million copies, been translated into over 80 languages, and made into eight blockbuster films....

More about J. K. Rowling
Harry Potter ja liekehtivä pikari
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free