We want your feedback!
Click here
cover image of Harry Potter ja kirottu lapsi Osat yksi ja kaksi

Harry Potter ja kirottu lapsi Osat yksi ja kaksi

Vain harjoituskäyttöön · Harry Potter

by J. K. Rowling Author · John Tiffany Author

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today

Harry Potter ja kirottu lapsi on J.K. Rowlingin, John Tiffanyn ja Jack Thornen luoma uusi tarina, jonka on näytelmäksi kirjoittanut Jack Thorne. Se on kahdeksas Harry Potter -tarina ja virallisesti ensimmäinen, josta on tehty näytelmäversio. Näytelmän ensi-ilta oli Lontoon West Endissä 30.7.2016.

Harry Potterilla ei ole koskaan ollut helppoa, ja vaikeuksia riittää nytkin kun hän on taikaministeriön ylityöllistetty virkamies, aviomies ja kolmen kouluikäisen lapsen isä.

Samaan aikaan kun Harry kamppailee esiin pyrkivän menneisyytensä kanssa, hänen nuorin poikansa Albus joutuu ottamaan vastuksekseen suvun henkisen perinnön taakan. Menneisyyden ja nykyisyyden sulautuessa pahaenteisesti yhteen sekä isä että poika oppivat ikävän totuuden: toisinaan pimeys nousee odottamattomista paikoista.

Kirjan ensimmäistä versiota on saatavana rajoitetun ajan, siihen saakka kunnes lopullinen versio näytelmästä tulee myyntiin vuonna 2017.

Publication Details

Publisher:
Pottermore Publishing
Publication Date:
2016
Series:
Harry Potter

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 1.6 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.6 MB

Creators

Author :
Jack Thorne
Author :
J. K. Rowling
Author :
John Tiffany
Translator :
Jaana Kapari-Jatta
Harry Potter ja kirottu lapsi Osat yksi ja kaksi
Copy and paste the code into your website.