cover image of Dagboek van een paardenmeisje--Mijn eerste pony--Boek 1

Dagboek van een paardenmeisje--Mijn eerste pony--Boek 1

by Katrina Kahler Author · Ymke de Vries Translator

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Boek 1, een boek met korte hoofdstukken over de avonturen van een jong meisje en haar eerste pony.
Volg de avonturen van Aafje en haar eerste pony Glinster, een prachtige Palomino, in haar dagboek. Aafje is gek op paarden en wanneer ze haar eerste pony krijgt komen al haar dromen uit.
'Toen ik Glinster voor het eerste zag, wist ik dat zij mijn pony zou worden. Toen ze door de wei galoppeerde wisten we allebei dat we bij elkaar hoorden. Ik wist alleen niet dat we samen zoveel leuke en spannende avonturen zouden beleven.'
'Mijn eerste pony' is een boek vol paarden, vriendschap en spannende avonturen. Het is een waargebeurd verhaal over een paardenmeisje en haar pony Glinster. Het is geschikt voor alle paardenliefhebbers van 8 tot 12 jaar.
Hieronder enkele recensies.
Dit boek was heel spannend! Ik vond het heel erg leuk om te lezen en kon het maar niet wegleggen. Ik ben tien jaar en ik houd van lezen, dus dit paste perfect bij mij. Ik kan dit boek aan iedereen aanraden.
Ik vond het echt een fantastisch verhaal omdat ik paarden leuk vind. Wacht, laat ik dat anders zeggen, IK HOUD VAN PAARDEN!!! Het voelt alsof je midden in het verhaal zit. Dit is mijn meest FAVORIETE BOEK OOIT!!!!
Genre: Jeugd Fictie/ Algemeen
Secundair genre: Stripboeken & Striproman / Algemeen
Taal: Nederlands
Aantal woorden: 10 130

Publication Details

Publisher:
Babelcube Inc.
Publication Date:
2016

Format

  • Kindle Book
  • OverDrive Read 1.5 MB
  • Adobe EPUB eBook 1.6 MB
  • Open EPUB eBook 1.6 MB

Katrina Kahler (Author)

Katrina Kahler is een docente van het hoogste niveau. Ze was genomineerd voor de 'National Inspirational Teaching Award'. Katrina is coauteur van een serie boeken over het opvoeden van gelukkige en zelfverzekerde kinderen. Ze heeft veel ervaring a...

More about Katrina Kahler
Dagboek van een paardenmeisje--Mijn eerste pony--Boek 1
Copy and paste the code into your website.
New here? Learn how to read digital books for free