cover image of Wonderlijk maar Waar

Wonderlijk maar Waar

De mysterieuze vluchten mh370 en oa582 Ron Puyn

by Jack Lance Ron Puyn

ebook

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
De mysterieuze vluchten mh370 en oa582 is een verhaal uit het boek Wonderlijk maar Waar met waargebeurde verhalen.Wonderlijke maar ware gebeurtenissen uit Nederland en Vlaanderen, verteld door de mensen die het meegemaakt hebben. Ron Puyn is verslaggever voor verschillende landelijke bladen. Hij interviewde in zijn carrière al honderden mensen die wonderlijke zaken hebben ervaren en brengt met zijn publicaties de mysterieuze lage landen in kaart. Onder het pseudoniem Jack Lance is hij tevens auteur van mysterieuze thrillers die in vele talen wereldwijd verschijnen en zelfs in Hollywood worden verfilmd.

Publication Details

Publisher:
Jack Lance Ron Puyn
Imprint:
Smashwords Edition
Publication Date:
2016

Format

  • OverDrive Read 313 KB
  • Adobe EPUB eBook 313 KB

Jack Lance Ron Puyn (Author)

Jack Lance (pseudoniem van Ron Puyn) heeft verschillende mysterieuze thrillers en korte spannende (horror)verhalen geschreven. Meer dan 100.000 exemplaren van zijn boeken zijn verkocht in Nederland en Vlaanderen alleen. De rechten van zijn boeken ...

More about Jack Lance Ron Puyn
Wonderlijk maar Waar
Copy and paste the code into your website.